Miben különbözünk a többi Taxi társaságtól?

A -nál és azok sofőreinél a következő bankártyákkal is fizethet:          Továbbá gépjárműveinkben      is a rendelkezésére áll!  Előfoglalás és banki átutalásos fizetés is lehetséges! HÍVJON MINKET MOST!

Velence Taxi szolgáltató adatai:

Bartha András E.V.
Nyilvántartási szám:8050729
Adó szám:63950649-1-27
8000 Székesfehérvár, Vásárhelyi utca 13/a

Tárhelyszolgáltató adatai:

Namlugal Számítástechnikai Bt.
2484 Gárdony, Eötvös tér 17.
Kapcsolattartó: Fóri Sándor
e-mail: webmester@namlugal.hu
www.namlugalbt.hu

Székesfehérvári Fogyasztóvédelmi Egyesület
8000 Székesfehérvár, Csanádi tér 1-2.
Telefon (kék szám): 40/200-917 (vidékről is helyi tarifával hívható)
Fax: 22/327-652
E-mail: info@szfve.hu
weboldal: www.szfve.hu

NAV FEJÉR MEGYEI ADÓ- ÉS VÁMIGAZGATÓSÁGA – SZÉKESFEHÉRVÁRI KÖZPONTI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
Cím: 8000 Székesfehérvár, Mátyás király körút 4/BTelefonszám: +36 (22) 530-700
email: fejeravig@nav.gov.hu Fax: +36 (22)548-919
NAV Infóvonal: 1819

Adatkezelési szabályzat:

 1. Az adatkezelő neve:
  Velence Taxi
 2. Az adatkezelő címe:
  8000 székesfehérvár,Vásárhelyi utca 13/a
 3. Az adatkezelő elérhetőségei:
  Központi E-mail cím: taxi@velencetaxi.hu
  Központi telefonszám: +36 (20) 353-8541
 4. Az adatkezelés megnevezése:

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárul.

 1. A kezelt adatok:
 2. a) A regisztrációhoz szükséges kötelezően megadott adatok:
  Név, Telefonszám, E-mail cím.
 3. b) A taxi rendelés során kötelezően, vagy a felhasznál önkéntes tevékenységének következtében megadott adatok: Utas neve, Utas telefonszáma, Utas e-mail címe. A megrendeléshez megadott minden cím és naptári adatok.
 4. c) A felhasználó önkéntes tevékenysége által megadott profiladatok.
 5. Az adatkezelés célja:
 6. a) A regisztráció során megadott adatok felhasználásának célja, a felhasználó azonosítása, jogosultságainak ellenőrzése, kezelése.
 7. b) A taxi rendelés során megadott adatok felhasználásának célja, hogy a megrendelő által megadott időben és helyen, a taxi szolgáltatást biztosítsuk. Ezen adatokat az adatkezelő, a saját zárt rendszerében is tárolja.
 8. c) A profiladatként megadott adatok felhasználásának célja, a felhasználó kényelmének biztosítása. Ezen adatok körében, a taxi szolgáltatáshoz tartozó utazási szokásokkal kapcsolatos adatokat statisztikai célokra is felhasználjuk, mely statisztika az adatkezelő szolgáltatásai minőségének javítására szolgálnak. Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja. Személyes adatokat harmadik személyeknek csak a felhasználó előzetes és tájékozott hozzájárulása esetén ad át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvény alapján kötelező adattovábbításokra.
 9. Az adatkezelés időtartama:

A felhasználó által kötelezően, vagy a felhasználó önkéntes tevékenységének következtében megadott adatokat addig tároljuk, amíg a felhasználó tagja e weboldalnak. A felhasználó által kezdeményezett regisztrációjának törlése során, az adatkezelő legkésőbb 5 munkanapon belül törli a felhasználóhoz kapcsolódó összes olyan adatot, mely a weboldal használatához szükséges. A szolgáltató a felhasználó működését korlátozhatja, amennyiben a felhasználó nem az Általános Felhasználási Feltételeknek megfelelően használja e weboldalt. Ebben az esetben adattörlésre nem kerül sor. A 31/2013(IV.18) Főv. Kgy. rendelet 4. § (5) bekezdése értelmében a telefonhívásokat – ideértve a megrendelést, annak elfogadását és a feladatot teljesítő személytaxi vezetője részére történt továbbítását is – elektronikus formában rögzíteni kell és a rögzítésétől számított legalább 3 hónapig meg kell őrizni.

 1. Az adatkezelési szabályzat módosításának lehetősége:

Az adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési szabályzatot a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. Ön a szolgáltatásnak a módosítás hatálybalépését követő használatával elfogadja a módosított adatkezelési szabályzatot.

 1. A felhasználó adatkezeléssel kapcsolatos jogai:

Személyes adatai kezeléséről a felhasználók tájékoztatást kérhetnek. A felhasználó jogérvényesítési lehetőségeit az Adatvédelmi törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is.

További kérdéssel, illetve észrevételeivel keresse munkatársunkat a  taxi@velencetaxi.hu e-mail címen.

Önöknek is ajánljuk!

Partnereink

Hívjon MOST