Miben különbözünk a többi Taxi társaságtól?

A -nál és azok sofőreinél a következő bankártyákkal is fizethet:          Továbbá gépjárműveinkben      is a rendelkezésére áll!  Előfoglalás és banki átutalásos fizetés is lehetséges! HÍVJON MINKET MOST!

Rendezvények/ szabadidő

Ami Önt is érdekelheti!

Feltöltés alatt...

EFOTT Taxi

Velence Taxi szolgáltatás velencei tó körüli településein, az év minden napján: Velence, Velencefürdő, Gárdony, Agárd, Dinnyés, Pákozd, Sukoró, Nadap, Kápolnásnyék. Érdeklődjön elérhetőségeinken, tekintse meg szolgáltatásainkat. Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (röviden: EFOTT) 1976-ban jött létre. Ezért Magyarország egyik tradicionális fesztiváljának számít. Mindig más és más helyszínen jelentkezik újra, az ifjúság mindig máshova látogat el, így ismeri meg az új generáció Magyarország szépségeit. Az 1970-es években a Magyar Kommunista Ifjúsági Szövetség irányítása és felügyelete alatt működtek nyári táborok, üdültetések; a középiskolások részére az ODOT, az Országjáró Diákok Országos Találkozója nyújtott nyári elfoglaltságot, a felsőoktatásban nem tanuló, középiskola után munkát vállalóknak pedig az Ifjúmunkás Kempingek, így csak az egyetemisták és a főiskolások maradtak nyári nagyrendezvény nélkül. Ezért a kor ifjúsági szervezete, a KISZ 1976-ban életre hívta az EFOTT-ot, mely – a kor ideológiájának megfelelően – sportra, kultúrára, hazánk turisztikai kincseinek megismerésére sarkallta a felsőoktatás résztvevőit. A KISZ – a magyar kommunista állampárt, a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) ifjúsági szervezet volt 1957 és 1989 között – kongresszusa célul tűzte ki egy egész ifjúságot átfogó turisztikai rendszer létrehozását.

http://efott.hu/
https://www.facebook.com/efott/

FEZEN Taxi

FEZEN 2019 –  SZÉKESFEHÉRVÁRI  zenei FESZTIVÁL

Az 1997-ben még Fehérvári Zenei Napokként, egy cirkuszi sátorral indult a fesztivál, idén pedig a több mint 100 fellépő, köztük közel 20 külföldi sztárzenekar már közel 40 ezer látogatót csábított Székesfehérvárra.  A legfanatikusabb rajongók pedig már nem csak a naptárjukba írhatják be a dátumot.

A legfanati “A FEZEN az elmúlt két évtized alatt Magyarország egyik meghatározó zenei fesztiváljává vált. Az évről-évre dinamikusan fejlődő rendezvény olyan világsztárokat hozott már Fehérvárra, mint a Deep Purple, a Faithless, a Judas Priest, Al Di Meola, Dub Fx, a HIM, Yngwie J. Malmsteen a Dream Theater, az Infected Mushroom a Machine Head vagy a Guano Apes. A külföldi és hazai sztárok mellett természetesen továbbra is helyet kapnak a helyi és környékbeli zenekarok.

A műfaji színesség a FEZEN egészére is igaz, évek-óta fele-fele arányban jelennek meg a fesztiválon a rock-metal és az egyéb műfajok köreiből érkező zenekarok. A FEZEN törzstáborának, az évek óta hűséges fesztiválozóknak idén is különleges kedvezményt kínálnak a szervezők.

http://www.fezen.hu/

http://www.fezenklub.hu/


Velence Taxi

Velence Taxi szolgáltatás Velencei-tó körüli településein, az év minden napján:

Velence, Velencefürdő, Gárdony, Agárd, Dinnyés, Pákozd, Sukoró,

Nadap, Kápolnásnyék.

Érdeklődjön elérhetőségeinken, tekintse meg szolgáltatásainkat.

Velence város Fejér megyében, a Gárdonyi járásban. Évtizedek óta az ország egyik legnevesebb üdülőtelepülése. A két nagyváros, Budapest és Székesfehérvár közelsége, valamint a nagyvárosok agglomerációs körzetének fejlődése erősen kihat Velencére is. Mind közúton, mind vasúton kiváló közlekedési kapcsolatai vannak. 2000-ben Velence lett Magyarország legvirágosabb – akkor még – nagyközsége. A város déli része, Velencefürdő, főként üdülőtelep.

Agárd település rengeteg szabadidő eltöltésére ad lehetőséget főleg a nyári időszakban. A popstrandi zenei rendezvény, az Agárdi termálfürdő, az Agárdi Pálinkafőzde csak, hogy néhányat említsünk azok közül amit érdemes megnézni.

http://www.velence.hu/Velence

http://www.velenceitonal.hu/szolgaltatok/latnivalok

http://www.termalfurdo.hu/telepules/velence-210/szabadido

http://www.programturizmus.hu/ajanlat-velencei-to-programok.html

Efott Zenei fesztivál, júliúsban. http://efott.hu/

Agárdi Popstrand Koncertek, június-augusztus. http://www.agardipopstrand.hu/news.php

Velence Resort&Spa  http://www.velencespa.com/kezdolap/

Agárdi Termál- és Gyógyfürdő  http://www.agarditermal.hu/

Önöknek is ajánljuk!

Partnereink

Hívjon MOST